Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op smaak
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort
Zoek op producent
Zoek op flesinhoud
zoek op kenmerk
Zoek op beoordeling
  U winkelt veilig bij ons

Klantenservice


Betalen


Betaalmethoden

Om u goed van dienst te zijn bieden we u meerdere mogelijkheden aan voor het afrekenen van uw bestelling. Hieronder een overzicht en beschrijving van de betaalmethode die Mondovino hanteert. Kiest u een methode die u prettig vindt en bij u past. U kunt kiezen uit:

Vooruit betalen 

We verzoeken u dan om het totaalbedrag over te maken naar IBAN nr. NL16ABNA0617853606 / BIC/SWIFT: ABNANL2A, t.n.v.: Mondovino.

Let op: vergeet u svp niet om u ordernummer te vermelden bij de betaling. Op deze manier kunnen we uw order eenvoudig koppelen aan de ontvangst van uw betaling. 

Betalen met IDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL: www.ideal.nl.

Andere betaalmethoden

Omdat wij als Mondovino ook zakelijk bankieren bij de Rabobank hebben we gekozen voor de Rabo Omnikassa. Dit is dé internetkassa van de Rabobank. Hiermee is het nu ook mogelijk om veilig bij ons af te rekenen met VISA, MASTERCARD, MAESTRO en VPAY.

Even geduld a.u.b.