Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op smaak
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort
Zoek op producent
Zoek op flesinhoud
Zoek op kenmerk
Zoek op beoordeling
  U winkelt veilig bij ons

Klantenservice


Betalen


Betaalmethoden

Om u goed van dienst te zijn bieden we u meerdere mogelijkheden aan voor het afrekenen van uw bestelling. Hieronder een overzicht en beschrijving van de betaalmethode die Mondovino hanteert. Kiest u een methode die u prettig vindt en bij u past. U kunt kiezen uit:

Betalen met IDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL: www.ideal.nl.

Betalen met Creditcard e.d. 

Bij Mondovino kunt u eenvoudig en veilig uw online aankopen afrekenen met VISA, Mastercard, VPAY, Maestro. U rekent af in onze vertrouwde RABO-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Bancontact (België)

Woont u in België; dan kunt u gemakkelijk gebruik maken van Bancontact. Vlot en veilig betalen via de meest gangbare betaalmethode van België.

Even geduld a.u.b.