Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op smaak
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort
Zoek op producent
Zoek op flesinhoud
zoek op kenmerk
Zoek op beoordeling

Uw exclusiviteit is onze zorg.

Onderscheid u met unieke wereldwijnen

Van een courante huiswijn tot en met een Grand Cru en van Argentinië tot Zuid-Afrika bent u bij ons op het juiste adres. Wij houden van de betere Horeca. En wij komen er ook graag. Of dat nu een eetcafé, bistro of een sterrenrestaurant is. Als er maar met hartstocht en eerlijke producten gewerkt wordt. De aandacht die u voor uw vak heeft, delen we graag met onze wijnen. Bij ons gelden géén targets en afnameverplichtingen. Wel gelden er korte plezierige lijnen, betrokkenheid, exclusiviteit en advies op maat!

Huiswijnen: Hèt visitekaartje

De huiswijn is wellicht de belangrijkste wijn in het assortiment, hèt visitekaartje van elk café, brasserie of restaurant. Het is de wijn waar veel gasten op vertrouwen en de gastheer zijn deskundigheid kan laten gelden. Onze huiswijnen zijn opvallend goed voor de prijs! Hoewel het meestal de voordeligste wijn op de wijnkaart betreft, is het juist zaak om superieure kwaliteit te bieden voor de prijs die de gast betaalt. Een serieuze huiswijn geldt als referentie voor alle overige wijnen op de wijnkaart. De ervaring leert dat een goede kwaliteit huiswijn omzetbevorderend werkt.

Goed advies is het halve werk

Wij denken met u mee om te komen tot een selectie wijnen die het beste bij u past. Juist verrassend, of toch klassiek. Breed inzetbaar, of bijzonder in een arrangement. Kies bewust voor de wijnen die u schenkt. Met onze compromisloze focus op kwaliteit blijft u altijd trefzeker. 

Onze service

Zo kunnen wij ook uw wijnkaart volledig verzorgen van ontwerp tot drukwerk. Uw exclusiviteit is onze zorg! Met andere woorden als u een wijn exclusief in uw woonplaats wilt dan garanderen en respecteren wij dat. Daarnaast sturen wij (uiteraard in overleg met u) uw huiswijnen in naar de jaarlijkse prestigieuze Nationale Huiswijn Competitie van de Wine & Food Association. Zo zijn al diverse van onze horecaondernemers in de prijzen gevallen. Zij profiteren van extra publiciteit en hierdoor meer omzet van perfecte wijnen. 

 

Sommelier

 

Terras

 

Wijn in cafe

 

Umberto

Even geduld a.u.b.