Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op smaak
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort
Zoek op producent
Zoek op flesinhoud
Zoek op kenmerk
Zoek op beoordeling

Uw professionele horeca partner.
met sfeer- en omzet verhogende wijnen.

Meer dan 1000 wijnen en meer dan 100 wijnmakers staan nu exclusief tot uw beschikking. Van een courante huiswijn tot en met een Grand Cru en van Argentinië tot Zuid-Afrika bent u bij ons op het juiste adres. Wij houden van de betere Horeca. Of dat nu een eetcafé, bistro of een sterrenrestaurant is. Als er maar met hartstocht en eerlijke producten gewerkt wordt. De aandacht die u voor uw vak heeft, delen we graag met onze wijnen. Bij ons gelden géén targets en afnameverplichtingen. Wel: korte plezierige lijnen, betrokkenheid, exclusiviteit en advies op maat!

Huiswijnen: Hèt visitekaartje

De huiswijn is wellicht de belangrijkste wijn in het assortiment, hèt visitekaartje van elk café, brasserie of restaurant. Het is de wijn waar veel gasten op vertrouwen en de gastheer zijn deskundigheid kan laten gelden. Onze huiswijnen zijn opvallend goed voor de prijs! Hoewel het meestal de voordeligste wijn op de wijnkaart betreft, is het juist zaak om superieure kwaliteit te bieden voor de prijs die de gast betaalt. Een serieuze huiswijn geldt als referentie voor alle overige wijnen op de wijnkaart. Een goede huiswijn werkt altijd sfeer- en omzet verhogend. Daar krijgt niemand hoofdpijn van!

Goed advies is het halve werk

Wij denken met u mee om te komen tot een selectie wijnen die het beste bij u past. Juist verrassend, of toch klassiek. Breed inzetbaar, of bijzonder in een arrangement. Kies bewust voor de wijnen die u schenkt. Met onze compromisloze focus op kwaliteit bent u altijd trefzeker. 

Wijn-win situatie

De gasten van onze horeca zijn content, de omzet van de horeca groeit, de marges zijn prima en dat levert ons ook weer tevreden liefhebbers op. Wij importeren rechtstreeks van de wijnboer, zonder tussenhandel. Dat scheelt kosten. Bovendien importeren en distribueren we de wijnen tegen kostprijs. Hierdoor kunnen wij de wijnen tegen de scherpste prijzen aanbieden. Vraag gerust naar onze gunstige voorwaarden en prettige prijzen.

Even geduld a.u.b.