Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op smaak
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort
Zoek op producent
Zoek op flesinhoud
Zoek op kenmerk

De Wereld aan Wijnen

Sinds 3 oktober 2022 zijn Marco & Jonquille Schepel eigenaar van Mondovino in Zwolle. Al vanaf het jaar 2000 zijn deze twee actief in de wijnbranche. Of eigenlijk al tientallen jaren eerder want bij Jonquille is de wijn met de paplepel ingegoten. Haar vader en zelfs haar opa waren haar in het ver verleden voorgegaan. En Marco reist al jaren de wereld over, op zoek naar wijnen die altijd iets extra’s hebben. Mondovino bestond tot 2024 uit twee bedrijven Mondovino in Zwolle & Gavi Wijnkopers in Dronten.

Leuk om te weten; bij de vestiging in Dronten kan je in het horecagedeelte nog steeds lekker genieten van een goed glas wijn met een gezellige borrelplank. Of een heerlijke lunch en onze beroemde Mocca d’Or koffie met monchoutaart. En als je een borrelplank voor thuis wilt, is dat ook mogelijk op bestelling.

Marco en Jonquille

Vanuit de wijngroothandel bestaat het totale bedrijf inmiddels uit importeur, groothandel, webshop en de twee winkels in Zwolle en Dronten. Met een assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen is er voor horeca en particulier veel te kiezen. Onze website mét webshop www.mondovino.nl wordt vaak bezocht. Vele wijnliefhebbers uit Nederland en België weten de wijnen hoog te waarderen. Dagelijks gaan er heel wat wijnbestellingen de deur uit naar zeer tevreden klanten.

Bij Mondovino worden wijnen nooit aangekocht zonder te proeven. Wat niet lekker is of prijstechnisch niet interessant komt er niet in. Als Mondovino zijn wij volledig onafhankelijk en wij bepalen zelf hoe het assortiment eruit ziet. De kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Moeilijke woorden laten we achterwegen. Daarom ben jij als klant bij Mondovino verzekerd van open en eerlijk verhaal en de beste wijnen voor de beste prijs. Door de jaren heen is er een prachtig wijn assortiment ontstaan waar wij zeker trots op zijn.

‘Met ons zorgvuldig geselecteerde aanbod willen wij ‘orde in de chaos’ scheppen. Wij importeren onze wijnen rechtstreeks van veelal kleinere, nog ambachtelijk werkende wijnboeren, vaak hechte familiebedrijven. Hierdoor schakelen wij de tussenhandel uit. Nog een bijkomend voordeel is dat deze wijnmakers nauwelijks geld hoeven uit te geven aan dure reclame, zoals bij veel 'merkwijnen' wel het geval is. Met andere woorden: onze wijnen zijn gemaakt voor de liefhebber, niet voor de etikettendrinkers! Elke euro die je bij ons aan wijn besteedt, ga je terug vinden in de wijn. En de tevredenheid van de klant staat daarbij voorop.’

Als bedrijf staan wij bekend om ons goede wijnadvies, een hoge servicegraad en natuurlijk ons gastvrije team. De wereld aan wijnen bij Mondovino. Tot ziens online of in de winkel,

Marco en Jonquille
 


 

 

Even geduld a.u.b.