Diep robijnrode wijn met een complexe geur van rijp rood fruit (kers, pruim) aangevuld met specerijen (zwarte peper, vanille). De smaak is vol en uitgesproken met een mooie balans tussen zwoel rijp fruit, fraîcheur en een krachtige structuur.
Klassewijn, die menige grand cru naar de kroon steekt; ook in magere jaren vaak erg goed. Regelmatig van kwaliteit en een goed te bewaren wijn.
Italiaanse rode wijn met de geur van nieuw eikenhout, zwarte bosvruchten en een fijne kruidigheid. De smaak is vol, zwoel en rond. Uitstekend bij vlees of wildgerechten.
Klassewijn, die menige grand cru naar de kroon steekt; ook in magere jaren vaak erg goed. Regelmatig van kwaliteit en een goed te bewaren wijn.
Franse rode wijn met de intense geur van eikenhout en rijp rood bessig fruit. De smaak is evenwichtig en aromatisch. Heerlijk bij rundvlees, wild of gerechten uit de oven.
Getest door Hubrecht Duijker
"Bij herhaling hebben Guillaume en Natacha Poitevin distincties gewonnen met hun Château Poitevin, een Médoc..." Lees meer
Behoort sinds de laatste jaren tot de betrouwbare, gestructureerde top-Margaux!
De piepkleine buurman van Chasse-Spleen en Poujeaux brengt mooie rijpe Mouliswijnen voort met soepele tannines. Men streeft op dit château ieder jaar weer om de beste balans tussen kracht en souplesse in de wijn te verkrijgen.
Behoort sinds de laatste jaren tot de betrouwbare, gestructureerde top-Margaux!
Behoort sinds de laatste jaren tot de betrouwbare, gestructureerde top-Margaux!
Behoort sinds de laatste jaren tot de betrouwbare, gestructureerde top-Margaux!
Diep robijnrode wijn met een complexe geur van rijp rood fruit (kers, pruim) aangevuld met specerijen (zwarte peper, vanille). De smaak is vol en uitgesproken met een mooie balans tussen zwoel rijp fruit, fraîcheur en een krachtige structuur.
Flesinhoud: 1500 ml
Krachtige, complexe rode wijn met in de geur tonen van zwarte bes, braam, ceder en tabak. De smaak is intens, met een volle body en stevige, rijpe tannines en een minutenlange afdronk. Een prachtige rode wijn bij klassieke vleesgerechten, zoals ribeye of côte de boeuf.
Grote verfijning met zijdezachte tannines. De biodynamische producent Manincor behoort tot de top in Alto Adige.