Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op smaak
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort
Zoek op producent
Zoek op flesinhoud
Zoek op kenmerk
Zoek op beoordeling

Twee bedrijven met dezelfde liefde voor wijn

Sinds 2005, Mondovino is opgericht door Bert & Ella van Beek, staat grenzeloze liefde voor mooie wijnen centraal. Mondovino is door de jaren heen een begrip geworden in Zwolle en verre omstreken. Een prachtige winkel gelegen aan de Assendorperstraat. Ook de website mét webshop www.mondovino.nl wordt vaak bezocht. Vele wijnliefhebbers uit Nederland en België weten de wijnen te waarderen. Dagelijks gaan er heel wat wijnbestellingen de deur uit naar zeer tevreden klanten.

Sinds 3 oktober 2022 hebben Marco & Jonquille Schepel Mondovino overgenomen van Bert & Ella. Zij zetten Mondovino voort, samen met bedrijfsleider Gardy Koopman. Marco & Jonquille zijn ook geen onbekende in de wijnbranche want sinds 2000 hebben zij een wijnbedrijf gevestigd in Dronten. Van oorsprong een wijngroothandel maar inmiddels uitgegroeid tot importeur, groothandel, winkel, webshop, horeca en delicatessen. Met een assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen is er voor horeca en particulier veel te kiezen.

Ella en Bert

Bij Mondovino worden wijnen nooit aangekocht zonder te proeven. Wat niet lekker is of prijstechnisch niet interessant komt er niet in. Mondovino is volledig onafhankelijk en bepaalt zelf hoe het assortiment eruit ziet. Alle regels worden gevolgd die de kwaliteit van wijn waarborgen. Denk daarbij aan optimale bewaring tot en met een gedegen omschrijving van de oogstjaren. Moeilijke woorden laten we achterwegen. Daarom ben jij als klant bij Mondovino verzekerd van openheid, eerlijkheid en de beste wijnen voor de beste prijs. Door de jaren heen is er een prachtig wijn assortiment ontstaan waar we trots op mogen zijn.

‘Met ons zorgvuldig geselecteerde aanbod willen wij ‘orde in de chaos’ scheppen. Wij importeren onze wijnen rechtstreeks van veelal kleinere, nog ambachtelijk werkende wijnboeren, vaak hechte familiebedrijven. Hierdoor schakelen wij de tussenhandel uit. Nog een bijkomend voordeel is dat deze wijnmakers nauwelijks geld hoeven uit te geven aan dure reclame, zoals bij veel 'merkwijnen' wel het geval is. Met andere woorden: onze wijnen zijn gemaakt voor de liefhebber, niet voor de etikettendrinkers! Elke euro die je bij ons aan wijn besteedt, ga je terug vinden in de wijn. En de tevredenheid van de klant staat daarbij voorop. Het klinkt bijna religieus, maar onze wijnen bieden rust, bezinning, voldoening en gezelligheid. En dat alles verpakt in een fles.’

Met de jarenlange ervaring van Marco & Jonquille in de wijnhandel én het vakmanschap van vinoloog Gardy, hij heeft jarenlange verkoopervaring in de wijnhandel en in het gastheerschap hoge segment gastronomie, adviseren we onze klanten met veel plezier. Welkom bij Mondovino!

Tot ziens online of in de winkel,

Marco, Gardy en Jonquille
 


 

 

Even geduld a.u.b.