Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op smaak
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
U winkelt veilig bij ons

Privacybeleid


Navigeer eenvoudig door de pagina 'Privacybeleid' met het onderstaande menu:

Privacy beleid


Dit is de website van Wijnkoperij Mondovino
Ons vestigingsadres is Assendorperstraat 107, 8012 DH te Zwolle

Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 05079191
Ons btw-nummer is NL 814890349.B01

Wijnkoperij Mondovino respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats op een transparante en zorgvuldige wijze, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Eventuele klachten omtrent de verwerking van uw persoonsgegevens kunnen aan de Autoriteit Persoonsgegevens worden gericht.

Dit privacybeleid is van toepassing op onze diensten. De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats in het kader van het uitvoeren van de met u aangegane overeenkomst, bijvoorbeeld voor het bevestigen en versturen van uw aankoop, het voldoen aan een wettelijke verplichting en in geval van een gerechtvaardigd belang ten aanzien van marketingdoeleinden. Wanneer u toestemming hebt gegeven voor het verwerken van uw persoonsgegevens, kunt u deze toestemming ook te allen tijde weer intrekken.

Verwerking van uw persoonsgegevens vindt slechts plaats binnen de Europese Unie. Uw gegevens worden niet doorverkocht aan derden; de gegevens worden slechts verstrekt aan derden voor zover hier een legitieme reden voor aanwezig is, zoals het mogelijk maken van de levering van uw aankopen en een eventuele verkoop van de organisatie.

We zijn uiteraard niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan ons privacybeleid te accepteren. Uw gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Dit houdt in ieder geval in dat uw persoonsgegevens niet langer dan één jaar worden bewaard, tenzij omstandigheden zich voordoen die het rechtvaardigen de gegevens langer te bewaren.

U heeft recht op inzage, correctie, overdragen en/of verwijdering van uw persoonsgegevens bij Wijnkoperij Mondovino. Hiertoe kan een schriftelijk verzoek worden ingediend bij Wijnkoperij Mondovino. Uw verzoek zal binnen vier weken worden afgehandeld.

Wijnkoperij Mondovino behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid te wijzigen.

Even geduld a.u.b.