Wijnblog

De mooiste verhalen uit de wereld van wijn!
Een goed gevulde wijnkelder
door Bert van Beek | donderdag 28 oktober 2021

i.s.m. Joost, Chef de Cuisine van Château Bommelstein

Een goed gevulde wijnkelder

Categorie: Wijnvaria
Niet iedereen heeft, zoals Heer Bommel, vandaag de dag een kasteel met bijbehorende kelder als bezit. Dit hoeft een wijnliefhebber echter niet te verhinderen om wat flessen weg te leggen. Kelder of geen kelder? Hier volgen onze bewaartips.
Luxe LBV-Port Pannenkoeken
door Bert van Beek | maandag 05 april 2021

Luxe LBV-Port Pannenkoeken

Categorie: Culinair
De lekkerste zoete saus voor over de pannenkoeken ontdekten we in Portugal. Het meest simpele recept ter wereld, maar waarom gebruiken de Portugezen er hun Late-bottled vintage port voor? 
Bordeaux en de Chinese keuken
door Lara Mol | donderdag 25 oktober 2018

Bordeaux en de Chinese keuken

Categorie: Culinair
Geen sambal bij, maar Bordeaux bij de chinees. Wij houden van experimenteren en dus namen we de proef op de som. Conclusie: Bordeaux en China, misschien dan tóch een love affair. Is het niet op zakelijk gebied, dan in ieder geval aan tafel. Kanpai!
Even geduld a.u.b.