Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op smaak
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort
Zoek op producent
Zoek op flesinhoud
Zoek op kenmerk

Persbericht Mondovino
Zwolle, 1 september 2022

Na 17 jaar onze ziel en zaligheid in Mondovino te hebben gestoken is het ons een genoegen u te kunnen meedelen dat vanaf 3 oktober 2022 de zaak in zijn geheel verkocht zal gaan worden aan Jonquille en Marco Schepel van Gavi Wijnkopers.

Marco en Jonquille zijn geen onbekende in de wijnwereld, want sinds 2000 hebben ze een wijnbedrijf gevestigd in Dronten. Van oorsprong een wijngroothandel, maar inmiddels uitgegroeid tot importeur, groothandel, winkel, webshop, horeca en delicatessen. Neem alvast een kijkje op gavi.nl

Mondovino in Zwolle gaat vanaf 3 oktober gewoon door met het beproefde assortiment. En dat geldt ook voor de veel bezochte website mondovino.nl. Ook blijven de medewerkers Kees (chauffeur) en Nathan (winkel) in dienst. Daarnaast hebben Marco en Jonquille de Heerdenaar Gardy Koopman (vinoloog) aangesteld als bedrijfsleider. Voor hem kent het assortiment geen enkel geheim.

Wij trekken ons terug in onze geliefde Achterhoek voor wat meer rust en bezinning. Daarna zien we wel wat er op ons pad gaat komen.

Onze klanten willen we oprecht bedanken voor al die jaren support! De meesten waren meer dan klant. Velen werden enthousiaste ambassadeurs. Voor hen zijn we blij dat we Mondovino met een gerust hart kunnen achter laten aan dit nieuwe team.

Hebt het goed, of zoals we in de Achterhoek zeggen:

Goed goan!

Bert & Ella van Beek

Even geduld a.u.b.