Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op smaak
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort
Zoek op producent
Zoek op flesinhoud
Zoek op beoordeling

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Briljant en volstrekt uniek!

1

Bodegas Raúl Pérez Bierzo La Vizcaína La Vitoriana 2018

Wijn uit Spanje - Bierzo

Dieprood van kleur, verfijnd van geur met florale nuances, kruiden, vuursteen en wat eikenhout. De elegante smaakstructuur eindigt aromatisch met milde tannine. Complexe rode wijn, jong gedronken prima bij kruidig lams- of rundvlees; na enkele jaren heerlijk bij wild.

25,95

Vanaf 12 flessen 23,79 per fles

Dé Mencia referentie uit Bierzo, Spanje!

2

Bodegas Raúl Pérez Bierzo Ultreia Saint Jacques Mencia 2018

Wijn uit Spanje - Bierzo

Ze bestaan: wijnen die dubbel zo goed smaken als de prijs doet vermoeden. Deze Saint Jacques uit Bierzo is er een van. Helemaal verwonderlijk is dat niet, want hij wordt gemaakt door een van de meest gerespecteerde en meest eigenzinnige wijnmakers van Spanje: Raúl Pérez.

15,30

Vanaf 12 flessen 14,03 per fles

Geniale Godello van misschien wel de beste wijnmaker ter wereld!

3

Bodegas Raúl Pérez Bierzo Ultreia Godello 2018

Wijn uit Spanje - Bierzo

Als er iemand is die een bijdrage heeft geleverd aan de renaissance van de wijngebieden en druivenrassen van Noordwest-Spanje, is het wel de markante, innovatieve en eigenzinnige wijnmaker Raúl Perez.

21,45

Vanaf 12 flessen 19,66 per fles

Van de hand van de visionair Raúl Pérez!

4

Bodegas Raúl Pérez Bierzo La Vizcaína El Rapolao 2018

Wijn uit Spanje - Bierzo

Helderrood van kleur; complex aroma met rijpe, kruidige tonen, leer en vuursteen. De smaakstructuur zet vol en krachtig in ontwikkelt een lange afdronk met rijpe tannine en veel aromatische lengte.

25,95

Vanaf 12 flessen 23,79 per fles

Van Raúl Pérez, dé cultproducent van Spanje op dit moment!

5

Bodegas Raúl Pérez Bierzo La Vizcaína Las Gundiñas 2017

Wijn uit Spanje - Bierzo

Hoewel Raúl Pérez wijnen maakt in diverse delen van Spanje en bijvoorbeeld ook in Portugal en Zuid-Afrika, is zijn naam toch wel het meest verbonden met de noordwestelijke Spaanse streek Bierzo.

25,95

Vanaf 12 flessen 23,79 per fles

Van één van de grote wijnmakersgeesten van deze tijd!

6

Bodegas Raúl Pérez Bierzo La Vizcaína La Poulosa 2018

Wijn uit Spanje - Bierzo

Dieprood van kleur met wat ontwikkeling; krachtig van geur met rijp rood fruit, kruiden en nuances van leer. De smaakstructuur is vol, krachtig en in balans met milde tannine en een aanhoudende aromatische afdronk.

25,95

Vanaf 12 flessen 23,79 per fles


Raúl Pérez: 100% puur natuur!

Raúl Pérez is één van de grote wijnmakers van Spanje. Hij neemt de natuur heel serieus. Zijn manier van wijn maken kenmerkt zich door een minimale invloed op de druif uit te oefenen. Hij observeert elke grondsoort, kent elk individueel klimaat en de rijpingstijden van elke variëteit. Zo kijkt hij naar de vogels, "want die pikken altijd de meest rijpe druiven", zegt hij. Hier worden geen standaard wijnen gemaakt. Hier worden wijnen gemaakt met karakter en behoud van frisheid. Wijnen, die als ze er de kans voor krijgen, decennia lang kunnen ouderen. 

Ultreia en Raúl Pérez gaat verder ... 

De wijnen die Raúl Pérez produceert, zijn de wijnen die hem inspireren, 2003 is daarbij een sleuteljaar. Zijn eerste persoonlijke project begint bij de serie Ultreia wijnen. Wijnen die zijn naam te danken hebben aan de begroeting die de pelgrims op de Camino naar Santiago in het verleden gebruikten, en die door zijn dorp loopt, wat betekent 'we gaan verder'. De witte Ultreia Godello en de rode Ultreia Saint Jacques Mencia zijn dé voorbeeldwijnen met de beste prijs- kwaliteitsverhouding van Bierzo en Spanje. Deze meester in de oenologie wil u graag laten verrassen. Zijn hobby's zijn reizen en vrienden ontmoeten. Grenzeloze liefde voor mooie wijnen, gesigneerd door Raúl Pérez. 

Bestel uw Raúl Pérez wijn nu via onze webshop

Volgens Perswijn Magazine is onze wijnwinkel in Zwolle de (om)rit meer dan waard, maar u kunt uw Raúl Pérez wijn nu ook veilig en eenvoudig online kopen via onze webwinkel Mondovino.nl. Wij bezorgen aan huis via PostNL.

Even geduld a.u.b.