Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op smaak
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort
Zoek op producent
Zoek op flesinhoud
Zoek op beoordeling

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Badsberg Breedekloof Red Muscadel
Alleen in webshop

Badsberg Breedekloof Red Muscadel 2022

Licht roodoranje gekleurde, versterkte muskaatwijn met een open geur van lychee, kirsch, sinaasappelschil, karamel en nootmuskaat. Volzoet en intens van smaak met jammy fruit, milde zuren en versmolten tannines. Zwoele, warme finale met nuances van honing en rozijnen. Perfect om als digestief te drinken, of in combinatie met fruitdesserts, oude Hollandse kaas en choco-karameltaart.

Flesinhoud: 500 ml

Platter's
2022
Platter's: 4 sterren

Super-sweet, honeyed & fragrant 2022 midwinter comforter has concentrated raisin & plum pudding fruit, gentle yet effective spirit grip at 15.4% alc. Occasional release, 2020 was last.

12,65

Vanaf 12 flessen 11,60 per fles

De vloeibare kersenbonbon van L'Arjolle!

Domaine de l'Arjolle Merlot Muté sur Grains Palais Royal

Volzoete rode wijn uit Frankrijk, met de geur van kirsch en donker fruit. De frisse smaak komt goed tot z'n recht bij chocoladetaart, kaas of desserts. Ook lekker als koel aperitief.

Flesinhoud: 500 ml

20,65

Vanaf 12 flessen 18,93 per fles

Badsberg Breedekloof Hanepoot Jerepigo
Alleen in webshop

Badsberg Breedekloof Hanepoot Jerepigo 2022

Goudgele, versterkte Muscat met een intense geur van mandarijn, ananas, nootmuskaat en karamel. Rijk en volzoet van smaak met tropisch fruit en milde zuren. De finale is zwoel met tonen van sinaasappelschil, rozijnen en honing. Heerlijk als digestief, of bij zoet gebak, ijsdesserts of pittige kaas.

Platter's
2022
Platter's: 3,5 sterren

With honey-laced muscat fruit, solid 206 g/L sugar & alc fortification nudging 16%, 2022 is perfect fireside fare. Also good over ice cream.

14,30

Vanaf 12 flessen 13,11 per fles


Vin Doux Naturel

Vin Doux Naturel (VDN) is een Franse term, die in het Nederlands ‘van nature zoete wijn’ betekent. Hij slaat echter op versterkte zoete wijnen uit diverse gebieden langs de Middellandse Zee, gemaakt van grenache of muscat. Door tijdens de vergisting alcohol toe te voegen (versterken), sterft de gist en stopt de vergisting voor alle suikers zijn omgezet. Zo ontstaat een zoete wijn, maar die is dat dus niet van nature. Ooit is deze techniek geïntroduceerd om wijnen bij gebrek aan koele kelders te beschermen tegen oxidatie. VDN is de grote specialiteit van de Roussillon, met appellations als Banyuls, Maury, Rivesaltes en Muscat de Rivesaltes. VDN wordt verder geproduceerd in de Languedoc en de Zuid-Rhône (onder andere Muscat de Beaumes de Venise en Rasteau), en op Corsica.


Even geduld a.u.b.