Gratis wijn bezorgen door heel Nederland

Wij versturen onze wijnen via PostNL. Of uw bestelling nu groot of klein is, wij zorgen dat u uw  bestelling kunt volgen met behulp van Track & Trace van PostNL. Zodra wij uw bestelling versturen, sturen wij u gelijktijdig een e-mail over deze zending. In dit bericht staat uw persoonlijke Track & Trace nummer en een link waar u deze code kunt invoeren. Hierdoor kunt u op elk moment van de dag kijken waar uw bestelling zich bevindt, nadat het ons magazijn verlaten heeft. Vanaf € 50,00 bezorgen wij u wijnen gratis door heel Nederland!

Bij kleinere bestellingen vragen wij een bijdrage in de verzendkosten. Deze worden na het invullen van uw postcode automatisch berekend. Neem contact met ons op voor meer informatie over betaal- en leveringsafspraken.

Gratis wijn bezorgen in Zwolle en omgeving

In Zwolle en directe omgeving gelden dezelfde voorwaarden, maar dan worden de wijnen door onze eigen chauffeur bij u thuis of op de zaak afgeleverd. Het gaat hierbij om de volgende plaatsten: Zwolle, Hattem, Hasselt, Heino, Zalk, Dalfsen, Kampen en Genemuiden.

Voordelen webwinkel

Gratis thuisbezorgd
We bezorgen onze wijn overal in Nederland GRATIS vanaf 50 euro. De prijzen voor wijnen die u online kunt bestellen in onze webshop zijn overigens ook exact hetzelfde als in onze winkel.

Binnen 3 dagen
Alle bestellingen worden altijd binnen 3 werkdagen bezorgd, dit doen wij met onze eigen met chauffeurs. In de rest van Nederland worden onze wijnen bezorgd in een breukvrije verpakking door onze logistieke partner PostNL.

Per fles bestellen
Je kan zelf per fles je doos samenstellen. Dat betekent dat u niet verplicht bent om 6 of 12 van dezelfde soort te bestellen. Extra voordeel: koopt u van één wijn 12 dezelfde flessen dan betaalt u er maar 11! Met uitzondering van de aanbiedingen.

Kwaliteitsgarantie
Mocht een wijn, om welke reden dan ook, niet voldoen aan de verwachtingen, kan de hele doos worden teruggebracht. Ook kunt u de originele doos via PostNL aan ons retourneren. De verzendkosten zijn voor uw eigen rekening.

Veilig betalen
Via de webshop betaalt u veilig met IDEAL, VISA, Masterdcard, Maestro, VPAY of doormiddel van een factuur vooraf.

Even geduld a.u.b.