Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op smaak
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort
Zoek op producent
Zoek op flesinhoud
zoek op kenmerk
Zoek op beoordeling

Gratis snelle bezorging van uw wijn

Wij versturen onze wijnen via PostNL. Of uw bestelling nu groot of klein is, wij zorgen dat u uw  bestelling kunt volgen met behulp van Track & Trace van PostNL. Zodra wij uw bestelling versturen, sturen wij u gelijktijdig een e-mail over deze zending. In dit bericht staat uw persoonlijke Track & Trace nummer en een link waar u deze code kunt invoeren. Hierdoor kunt u op elk moment van de dag kijken waar uw bestelling zich bevindt, nadat het ons magazijn verlaten heeft. Vanaf € 50,00 bezorgen wij u wijnen gratis door heel Nederland!

Bij kleinere bestellingen vragen wij een bijdrage in de verzendkosten. Deze worden na het invullen van uw postcode automatisch berekend. Neem contact met ons op voor meer informatie over betaal- en leveringsafspraken.

Gratis wijn bezorgen in Zwolle e.o. vanaf 50 euro

Ook in Zwolle en directe omgeving gelden dezelfde voorwaarden, maar dan worden de wijnen door onze eigen chauffeur bij u thuis of op de zaak afgeleverd. Het gaat hierbij om de volgende plaatsten: Zwolle, Hattem, Hasselt, NieuwleusenHeino, HoonhorstLaag-Zuthem, Lierderholthuis, HattemerbroekWezepZalk, 's HeerenbroekMastenbroekDalfsen, WilsumKampen, Staphorst, Rouveen, Zwartsluis en Genemuiden.
N.B. Vanwege toegenomen drukte in de webshop besteden we steeds meer bezorgingen (buiten Zwolle) uit aan onze logistieke partner PostNL. 

Voordelen webwinkel

Gratis thuisbezorgd
We bezorgen onze wijn overal in Nederland GRATIS vanaf 50 euro. 

Verzending binnen één werkdag
In de regel wordt uw bestelling binnen één werkdag verzonden. In Zwolle e.o. kunt u onze eigen chauffeur verwachten. In de rest van Nederland worden onze wijnen bezorgd in een breukvrije verpakking door onze logistieke partner PostNL.

Per fles bestellen en/of dooskorting
Tenzij anders is aangegeven kunt u de meeste wijnen nog gewoon per fles bestellen. En we kennen een speciale dooskorting: koopt u van één wijn 12 dezelfde flessen dan betaalt u er maar 11! Let op: Met uitzondering van de netto-geprijsde aanbiedingen. De dooskorting wordt automatisch in de webshop berekend. 

Kwaliteitsgarantie
Mocht een wijn, om welke reden dan ook, niet voldoen aan de verwachtingen, kan de hele doos worden teruggebracht. Ook kunt u de originele doos via PostNL aan ons retourneren. De verzendkosten zijn in dat geval voor uw eigen rekening.

Veilig betalen
Via de webshop betaalt u veilig met IDEAL, VISA, Masterdcard, Maestro, VPAY of doormiddel van een factuur vooraf.

Even geduld a.u.b.