Dieprode wijn uit Zuid-Italië, met het aroma van gestoofd fruit en nieuw eikenhout. Prima wijn om zo te drinken. Maar de volle, zachte smaak combineert ook goed met gekruide schotels, pizza of barbecuegerechten.
Dieprode wijn uit Zuid-Italië, met het aroma van gestoofd fruit en nieuw eikenhout. Prima wijn om zo te drinken. Maar de volle, zachte smaak combineert ook goed met gekruide schotels, pizza of barbecuegerechten.
Flesinhoud: 1500 ml
Toegankelijke Italiaanse rode wijn met een verfijnd aroma van rijp rood fruit, eiken en boter. De evenwichtige, elegante smaak combineert goed met kalfsvlees of gevogelte.
Helderrood van kleur en met de geur van fris en krachtig vers rood fruit: kersen en frambozen. Elegante rode wijn, prima bij gevogelte en kalfsvleesgerechten.
Elegante en supergastronomische wijn
"De delicate cru met finesse en frisheid. Mede door de vulkanische bodem krijgen de wijnen hun unieke aroma. Brun weet dit karakter te waarderen en te behouden. Hij maakt beaujolais met grote zuiverheid in geur en smaak en een bescheiden alcoholgehalte en levendige frisheid. Soepel frambozen- en kersenfruit, heel fijne tannine. Een gastronomisch hoogstandje door zijn lichtvoetigheid. Bij de moderne keuken van verfijnde frisse gerechten met kip, kalf, vis, of vegetarisch."
- Ellen Dekkers, wijnschrijver • delicious. magazine
Verleidelijke, intense rode wijn met een verfijnde geur van kers, pruim, zwarte bes en ceder. De smaak is vol met rijp fruit, evenwichtige zuren en soepele tannines. Elegante afdronk met nuances van peper en laurier.
Franse rode wijn met de geur van rijpe rode kersen en een evenwichtige, volle smaak. Een wijn met lengte, heerlijk bij kruidige (vlees)gerechten of een fijne kaas.
Getest door Hubrecht Duijker
"Een Moulin-à-Vent met een bescheiden alcoholpercentage? Die vormt een uitzondering op de regel – en is tegelijk kenmerkend voor de wijze waarop Jean-Paul Brun werkt..." Lees meer
Prachtige, eikengerijpte topper uit Altamira, met concentratie en lengte. Dé wijn bij geroosterd vlees en stoofgerechten.
Rijke rode wijn met een gelaagde geur van kers, pruim, zwarte bes, ceder en lavendel. Krachtige, volle smaak met puur donker fruit, mooie fraîcheur en versmolten tannines. De finale is lang en verfijnd met nagalm van luxe eiken.
De Albrizzi van Cantine due Palme is een originele blend van Cabernet Sauvignon en Primitivo druiven en is zes maanden opgevoed op deels Amerikaans en deels Franse eikenhouten vaten. De kleur is donker robijnrood, bijna zwart. De neus is intens, met tonen van rijpe bessen en balsamico. Mondvullend, elegant, zachte tannines, goed uitgebalanceerd, lange adronk. Zeer aanbevolen.
Cantine Due Palme is gespecialiseerd in zwoele, donkere, zondoorstoofde wijnen (dat wil wel in de hak van de laars van Italië), die daardoor vaak fluweelzacht in de afdronk zijn. Vandaar dat de wijnen in Nederland zo populair zijn. Nederlanders, drinken in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Italianen, graag de wijn buiten de maaltijd om. En dan wil je minder drogende tannines in je wijn. Maar ook dat wijzigt. Steeds meer Nederlanders zijn thuis aan het kokkerellen en dan hoort daar ook een goed glas bij. De Albrizzi kunnen we zonder meer adviseren bij: gevulde pasta's, zoals ravioli, pasta met tomatensaus en ricotta kaas, gehaktbroodjes en schapenkaas.
Volgens Perswijn Magazine is onze wijnwinkel in Zwolle de (om)rit meer dan waard, maar u kunt uw Albrizzi wijn nu ook veilig en eenvoudig online kopen via onze webwinkel Mondovino.nl. Wij bezorgen aan huis via PostNL.