Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op smaak
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort
Zoek op beoordeling

Wat is uw favoriete wijn?
Beoordeel & win!

Win riedel glazen met uw proefnotitie!

Iedereen met gezonde zintuigen kan wijn proeven. En dus ook beoordelen. Daar hoeft u geen vinoloog voor te zijn. De eerste vraag is altijd: Vindt u de wijn lekker of niet? Maar dan wordt het iets lastiger, want de vervolgvraag luidt: Waarom vind ik deze wijn lekker? Probeer dat eens voor uzelf te benoemen ... 

Op deze website staan honderden wijnen. Maar wat is uw favoriete wijn? Dat horen we nu eens graag van u. Iedere maand gaan we vanaf deze plek de leukste inzending belonen met een prachtige set van vier Riedel wijnglazen ter waarde van 35 euro - zie hieronder. 

Beoordeel & Win

U kunt een beoordeling plaatsen bij zoveel producten als u wilt. Hoe meer beoordelingen, hoe meer kans. Slechts één beoordeling per product. Iedere maand maken we op deze plek een winnaar bekend. De winnaar kiest vervolgens zijn of haar favoriete set glazen of karaf. Veel proef- en schrijfplezier!

Hoe schrijft u een beoordeling?

1. Ga naar de zoekbalk en zoek uw favoriete wijn
2. Klik rechtsboven op 'schrijf beoordeling'
3. Plaats nu uw proefnotitie 
4. Klik op: 'beoordeling versturen'
5. Maak nu kans op het Riedel glaswerk

VANAF JULI 2020 MAKEN WE HIER DE EERSTE WINNAAR BEKEND!

Het universele rodewijnglas van Mondovino!

1

Riedel Vivant Tasting Red wijnglas (set van 4 voor € 29,50)

Oostenrijkse glaswerkfabrikant Riedel specialiseert zich al elf generaties lang in het ontwikkelen van de beste wijnglazen voor een optimale wijnbeleving. Dit rodewijnglas is dankzij de vorm en afmeting van de kelk uitermate geschikt voor alle type rode wijnen, van Merlot tot Cabernet en van Syrah tot Tempranillo.

Het universele wittewijnglas van Mondovino!

2

Riedel Vivant Tasting White wijnglas (set van 4 voor € 29,50)

Oostenrijkse glaswerkfabrikant Riedel specialiseert zich al elf generaties lang in het ontwikkelen van de beste wijnglazen voor een optimale wijnbeleving. Dit wittewijnglas is dankzij de vorm en afmeting van de kelk uitermate geschikt voor alle type witte wijnen, van Chardonnay tot Sauvignon en van Riesling tot Verdejo.

Voor de Bewuste Bourgondiërs onder ons!

3

Riedel Vivant Pinot Noir wijnglas (set van 4 voor € 34,80)

Het Oostenrijkse familiebedrijf Riedel specialiseert zich al jaren in het optimale glas voor ieder type wijn. Het druivenras-specifieke glas is hun uitvinding en wordt wereldwijd gebruikt door kenners en liefhebbers.

Ontdek nu de ultieme wijnervaring!

4

Riedel Vivant Decanter wijnkaraf

Voor een optimale wijnbeleving mag een karaf eigenlijk niet in uw glaswerkcollectie ontbreken. Deze van Oostenrijkse wijnglasspecialist Riedel kunnen we van harte aanbevelen. Niet alleen is deze elegant ontworpen karaf een lust voor het oog op tafel, uw wijnbeleving zal er ook aanzienlijk door verbeteren.

Even geduld a.u.b.