Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op smaak
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied

Topaanbieding Révélation
Razend populaire luxe huiswijnen

Ze behoeven eigenlijk geen toelichting meer. De razend populaire Révélation-wijnen wandelen nog net niet vanzelf onze (web)winkel uit. En dat begrijpen wij maar al te goed. De kwaliteit die Laurent Delaunay keer op keer weet neer te zetten, is ongekend. Deze maand bieden we u een speciaal proefpakket aan met drie Révélations: de Sauvignon Blanc, Chardonnay en Cabernet-Merlot.

De nieuwste aanwinst in de serie is de Sauvignon Blanc: niet houtgerijpt, wel heerlijk fruitig en intens van smaak. De houtgerijpte Chardonnay noemen we liefkozend onze Bourgogne-lookalike. Met recht, want wijnmaker Laurent Delaunay heeft zijn wortels in de Bourgogne. Hij maakt zijn Chardonnay dan ook vol en romig, met behulp van eikenhouten fusten, maar weet tevens de spanning en frisheid te bewaren. Aan zijn Cabernet-Merlot kan menig Bordeaux-producent nog een puntje zuigen. De wijn blinkt uit door z’n perfecte balans tussen rijp fruiten mooi gedoseerd eiken. Hiermee overtuigt hij zelfs de meest doorgewinterde wijnkenners.

Luxe huiswijnen voor zelfs de meest verwende fijnproever

1

Proefpakket Révélation-wijnen (3x2 flessen)

Van € 53,50 voor € 46,50

13% korting

Superieure Chardonnay voor een Zuid-Franse prijs!

2

Révélation Pays d'Oc Chardonnay 2016

Wijn uit Frankrijk - Languedoc

Als mede-eigenaar van bourgogneproducent Badet Clément is het voor Laurent Delaunay een uitdaging om een bourgogne-lookalike te maken in het zuiden van Frankrijk. Voor de witte Révélation selecteert hij koel gelegen wijngaarden met chardonnay, onder meer in Limoux.

Ella van Beek

Extra aanbeveling van vinoloog Ella van Beek

"Dit is een witte Bourgogne-lookalike, maar dan voor een Zuid-Franse prijs! Mooi gedoseerd eikenhout, fraaie zuren, heerlijk fruit en body..." Lees meer

Normale prijs € 8,95

Vanaf 12 flessen € 8,20 per fles

Frisse, sappige Sauvignon Blanc uit de Languedoc!

3

Révélation Pays d'Oc Sauvignon Blanc 2017

Wijn uit Frankrijk - Languedoc

De Révélation wijnen van sterwijnmaker Laurent Delauney, mede-eigenaar van Badet & Clément, zijn al jaren een vaste waarde in ons assortiment. Deze serie luxe huiswijnen heeft een uitstekende reputatie bij onze klanten, zowel bij beginnende wijndrinkers als verwende liefhebbers.

Normale prijs € 8,95

Vanaf 12 flessen € 8,20 per fles

Decanter: "Easily open, sweet fruit. Very well made. Round, soft texture. Easy to drink".

4

Révélation Pays d'Oc Cabernet-Merlot 2016

Wijn uit Frankrijk - Languedoc

Met de rode Révélation toont Laurent zijn grote vakmanschap. Hij maakte een zeer geslaagde en uitgebalanceerde assemblage van ruim 70% superrijpe cabernet sauvignon en 30% merlot.

Bert van Beek

Extra aanbeveling vinoloog Bert van Beek

"Dit is één van mijn favoriete 'luxe huiswijnen'. De Bordeaux druiven hebben hier in de Languedoc net iets meer zon gehad: rijp zwart fruit, mooie houtdosering, body, souplesse en sappige tannines..." Lees meer

Normale prijs € 8,85

Vanaf 12 flessen € 8,11 per fles

Even geduld a.u.b.