Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op smaak
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied

Von Buhl Riesling
Koninklijk wijn drinken kan gewoon thuis

Culinair Nederland staat van 2 tot 18 juni in het teken van de Riesling Weeks. Een geweldig initiatief van diverse restaurants en wijnhandelaren. Zij onderstrepen hiermee de grote variatie in stijl en brede culinaire inzetbaarheid van riesling; de koning onder de druivenrassen.

Bij ons profiteert u nu tijdelijk van ruim 10% korting op een proefpakket met drie prachtige Duitse rieslings! Maak kennis met de magnifieke wijnen van topproducenten Stefan Winter, Reichsrat von Buhl, Willems-Willems en ontdek uw eigen favoriet. Heerlijk om thuis van te genieten op het terras of bij zomerse gerechten. Zum Wohl!

1

Proefpakket Riesling 6 flessen (3x2 fl.)

Van € 66,60 voor

€ 59,00

11% korting
2

Reichsrat von Buhl Pfalz Von Buhl Riesling Trocken 2015

Wijn uit Duitsland - Pfalz

Duitse witte wijn met de geur van appels en perzik en een frisse, sappige smaak. Heerlijk bij zoetwatervis, maar ook erg lekker in combinatie met schaal- en schelpdieren.

Normale prijs € 11,40

Vanaf 12 flessen € 10,45 per fles

3

Winter Rheinhessen Riesling Trocken 2015

Wijn uit Duitsland - Rheinhessen

Dat zien we nou graag, zo'n droge riesling uit Rheinhessen. Aangenaam, rijp, vlierbloesem, appel, citrusfruit, rins, niet streng.

Normale prijs € 8,95

Vanaf 12 flessen € 8,20 per fles

4

Willems-Willems Mosel Riesling Kabinett 2016

Wijn uit Duitsland - Mosel

Geurige en zachte Duitse witte wijn met een aroma van geel fruit en bloemen. De smaak is sappig, fris en aromatisch. Pittige witte wijn, prima bij visschotels uit de oven of een stoofschotel van kip.

Normale prijs € 12,95

Vanaf 12 flessen € 11,87 per fles

Even geduld a.u.b.