Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op smaak
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort
Zoek op beoordeling

Wijnpakket De Angelis
de lekkerste Marche-wijnen

Eigenaar Quinto en zijn zoon Alighiero FaustiPure, eerlijke en altijd lekkere Marche-wijnen, dat is waar Tenuta De Angelis al jaren voor staat. Vader Quinto Fausti waarborgt de tradities, zoon Alighiero zorgt ervoor dat het wijngoed en de wijnen met hun tijd meegaan. Hun gezamenlijke inspanningen leveren telkens opnieuw de vertrouwde kwaliteit op. Sinds kort maken ze ook een Rosato die garant staat voor 100% genieten!

Redenen genoeg voor een wijnpakket De Angelis. Met daarin de populaire Falerio en Rosso Piceno plus de heerlijke nieuwe rosé. Bestel ‘m nu en profiteer van 15% korting!

Ontdek nu de best scorende "tricolore" van Tenuta de Angelis!

1

Wijnpakket De Angelis (3x2 flessen)

Vader en zoon Fausti maken al jaren de heerlijkste Marche-wijnen in Piceno. Hun witte en rode wijnen zijn al jarenlang favorieten in ons Italië-assortiment. Sinds kort maakt De Angelis ook een rosé, al net zo sappig en smaakvol als de rode en de witte.

Onderscheidende rosé met een aangename frisheid en intense mineraliteit!

3

Tenuta de Angelis Marche Rosato 2019

Wijn uit Italië - De Marken

Tenuta de Angelis geniet binnen en buiten Italië een uitstekende reputatie voor hun heerlijke én sympathiek geprijsde wijnen. Dat komt door de compromisloze wijze waarop vader en zoon Fausti altijd omgaan met de selectie van de druiven.

8,55

Vanaf 12 flessen 7,84 per fles

De perfecte Italiaanse all-round rode wijn!

4

Tenuta de Angelis Rosso Piceno 2018

Wijn uit Italië - De Marken

Fraaie, volrode wijn uit de Italiaanse Marken. Onweerstaanbaar fruitig, vol en soepel, de ideale zomerse rode wijn. Lekker bij kruidige pasta, pizza en runderstoofschotels.

7,40

Vanaf 12 flessen 6,78 per fles

Even geduld a.u.b.