Mondovino tijdelijk alleen online

Met pijn in ons hart hebben we besloten om de fysieke winkel per woensdag 18 maart 2020 tijdelijk - tot nader order - te sluiten. Gezien de ontwikkelingen rondom het Coranavirus lijkt ons dit de enige juiste beslissing. De veiligheid van onze klanten en de medewerkers van Mondovino staat hierbij voorop. We hopen op uw begrip. 

Via onze website blijven we goed bereikbaar en bezorgen we uw bestelling graag bij u thuis. 

Wij wensen u veel sterkte de komende tijd en hopen u snel weer in goede gezondheid te kunnen ontvangen. 

Heb het goed en houd moed! 
Bert & Ella van Beek

 

Coronavirus: bezorgvragen

Zijn er hygiënische maatregelen rondom de bezorging?
Jazeker. Aan onze eigen bezorger (voor Zwolle en omgeving) en die van PostNL (voor de rest van Nederland) hebben we gevraagd om minimaal 1.5 meter afstand van u te houden. Dat is even niet anders. Een handtekening of paraaf zetten is ook niet meer nodig. Dat doen de bezorgers zelf. Men kan wel vragen naar de laatste cijfers van uw id-kaart. 

Kan ik het pakket nog steeds afhalen bij afhaalpunten en postkantoren?
Ja, u kunt bij praktisch alle afhaalpunten van PostNL terecht. Wanneer u via onze website een bestelling plaatst dan kunt u aangeven dat u het pakket wenst af te halen. Het pakket gaat dan naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt. U hoort dan van ons welk afhaalpunt dat is.

Kan ik nog bestellingen ophalen in de winkel?
Nee voorlopig niet. We hebben besloten om de winkel tijdelijk - tot nader order - te sluiten. Wanneer u online een bestelling plaatst komen we het pakket graag bij u thuis brengen. 

Bezorgen jullie nog gezien de voorzorgsmaatregelen?
Jazeker, we volgen de instructies van het RIVM en bezorgen tot aan de drempel van uw woning of bedrijf en komen daar niet over.

Wanneer bezorgen jullie?
Woont u in Zwolle en omgeving? Dan bezorgt onze eigen chauffeur Kees de wijn op woensdag, donderdag en vrijdag. Dit doen we altijd in overleg met u. Update per 1 april 2020: Het is nu zelfs zo druk dat we niet alle pakketten in Zwolle zelf meer kunnen bezorgen. Maar dat is voor u geen probleem. De pakketten die onze chauffeur Kees niet kan bezorgen bieden we aan bij PostNL, zodat u toch op tijd uw wijn in huis heeft. 
Woont u elders in Nederland? Dan worden de pakketten bij PostNL aangeboden op woensdag, donderdag of vrijdag. Ook dit doen we uiteraard in overleg met u. Normaliter heeft u dan uw pakket op donderdag, vrijdag of zaterdag in huis. 

Even geduld a.u.b.