Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op smaak
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied

Grenzeloze liefde voor mooie wijnen.

Aan de gezellige Assendorperstraat in Zwolle gaat een wereld aan wijn voor u open. Hier voelt u vooral de liefde van Ella en Bert voor hun vak. Ze vinden het zelf belangrijk om er veel plezier aan te beleven en om hun klanten een eerlijke service te bieden. Ze zullen nooit wijnen aankopen die ze niet zelf geproefd hebben. Omdat Mondovino volledig onafhankelijk is zullen wijnen die afgekeurd zijn al helemaal niet in het assortiment worden opgenomen. Ze vinden het belangrijk veel te reizen om de ontwikkelingen in de wijnwereld te volgen en te zoeken naar nieuwe ontdekkingen, waarbij ze vooral ook veel moeite doen om buiten de platgetreden paden te wandelen en zo redelijk geprijsde wijnen te vinden voor hun klanten.

Ella en Bert

Bij Mondovino worden alle regels gevolgd die de kwaliteit van wijn waarborgen, van een optimale bewaring tot en met een gedegen omschrijving van de oogstjaren, maar verheven taal die drempelverhogend werkt wordt achterwege gelaten. Kortom, als klant ben je hier verzekerd van openheid, eerlijkheid en de beste wijnen voor de beste prijs. Bert en Ella zijn beiden Vinoloog van de Wijnacademie®.

‘Met ons zorgvuldig geselecteerde aanbod willen wij ‘orde in de chaos’ scheppen. Onze wijnen komen rechtstreeks van de veelal kleinere, nog ambachtelijk werkende wijnboeren. Hierdoor schakelen wij de tussenhandel uit. Elke euro die je bij ons aan wijn besteedt, zul je terug vinden in de wijn. En de tevredenheid van de klant staat daarbij voorop. Het klinkt bijna religieus, maar onze wijnen bieden rust, bezinning, voldoening en gezelligheid. En dat alles verpakt in een fles.’

Tot ziens in onze winkel,

Bert en Ella

 

 

De beste wijnen haal of bestel je bij Mondovino

Even geduld a.u.b.