Wijnblog

De mooiste verhalen uit de wereld van wijn!
Een goed gevulde wijnkelder
door Bert van Beek | donderdag 28 oktober 2021

i.s.m. Joost, Chef de Cuisine van Château Bommelstein

Een goed gevulde wijnkelder

Categorie: Wijnvaria
Niet iedereen heeft, zoals Heer Bommel, vandaag de dag een kasteel met bijbehorende kelder als bezit. Dit hoeft een wijnliefhebber echter niet te verhinderen om wat flessen weg te leggen. Kelder of geen kelder? Hier volgen onze bewaartips.
De wijn van de Tagrijn
door Bert van Beek | zondag 18 juli 2021

De wijn van de Tagrijn

Categorie: Horeca
Bij Mondovino zijn ze gek op de horeca. Of het nu om het lokale driesterrenrestaurant gaat of om een eetcafé. Als ze maar met overtuiging en vakmanschap worden uitgebaat. Met Café De Tagrijn hebben de Mondovino's wel een hele speciale band.
Tien tips voor een goede wijnkaart
door Hubrecht Duijker | woensdag 19 december 2012

Tien tips voor een goede wijnkaart

Categorie: Horeca
Bied variatie, redelijke prijzen, en hanteer correct taalgebruik. Dit zijn drie van de tien geboden voor een goede wijnkaart volgens wijnpublicist Hubrecht Duijker.
Even geduld a.u.b.